iscjeljivanje

Aromaterapija je drevno umijeće iscjeljivanja Prirodom, srcem i dušom biljaka, esencijalnim uljima. Esencijalna ulja su vrlo moćni koncentrati biljaka, zgusnuta energija zemlje, vode, zraka i sunca koja donose vitalnost i snagu za transformaciju, te time aktiviraju unutrašnju sposobnost tijela za Samoizlječenjem.

Tretmani esencijalnim uljima posebno su djelotvorni kod stanja sa kojima se sreću žene, posljedice stresa, tjeskoba, depresija, nesanica, bezvoljnost, nervoza, kronični umor i pad energije, glavobolja, simptomi PMS-a, tegobe menopauze, napetost mišića u vrijeme i poslije trudnoće, bolovi i napetos mišića vrata, leđa i cijelog tijela, problemi vezani uz njegu i balansiranje kože lica i tijela.

imagesCACY37LC

Aromaterapija nudi mogućnost da se na potpuno prirodan, neškodljiv način koriste esencije biljaka na mnogo različitih načina, a sve u svrhu balansiranja psihofizičke i emocionalne ravnoteže.

 
 
 Kreativno iscjeljivanje ~ Aromaterapija
 
 

Aromaterapija je bliska masaži i iscjeljivanju dodirom, jer ulja pojačavaju djelovanje ovih metoda iscjeljivanja.

Terapija dodirom i  energija esencijalnih ulja u kombinaciji s zajedničkom namjerom iscjeljivanja pomažu boljem sagledavanju problema koji se želi riješiti, kreiranju više ravnoteže u životu, jačanju životne energije, osjećaja cjelovitosti.

Kad je tijelo opušteno i pokretno zračimo vitalnošću i otporniji smo na stres, lakše se nosimo sa svakodnevnim obavezama.

Cilj je ostvariti kontakt s Tijelom promatranjem onoga što je iznutra, zakoračiti stepenicu dublje u sebe, osjetiti zen meditativno stanje, te uspostaviti harmoničan protok Vitalne energije, doći do iscjeljujućih uvida…..

 

 

imagesCA5IP1I5

 

 

Aromaterapija i Svjetlost se rađa 

“Aromaterapiji se stoljećima rabi u liječenju. Razvili su je stari Egipćani, a široko upotrebljavali u Indiji i Kini. Liječnici američkih domorodaca rabili su je od najstarijih davnina. Možete kupiti aromatična ulja ili aromatične biljne ekstrakte za sve svrhe kojih se uopće možete sjetiti. Postoje aromatični pripravci koji će vas umiriti ili razveseliti, koji će opustiti mišiće ili energiziati, koji će potaknuti ili primiriti. Postoje aromatični pripravci koji će vas odvesti u različita stanja bivanja. Različite aromatične tvari energiziraju i uravnotežuju svaku čakru. I ako su ispravno upotrebljene, sve one djeluju.

Stoljećima je poznato da ulje na koži olakšava ulazak iscjeljujućih energija. No prema mojem VOP-u (vanosjetilnom opažanju) događa se i više od toga – više i od govora spomenutoga limbičkoga sustava. Meni se čini da su neki od aromatičnih pripravaka uporabljenih u iscjeljivanju u stvari aurini ekstrakti koji idu izravno u aurino polje dajući mu energiju koja mu je potrebna, slično homeopatskim lijekovima.

Mišići se opuštaju od samog dodira “umirujućeg sredstva”. Ja mogu vidjeti obojene energije aromatičnih pripravaka kako ulaze u polje. U stvari, prolaz za energetski protok počinje se otvarati u trenutku kada netko posegne za bočicom koja sadrži ekstrakt.

 

Stoga predlažem da sami ispitate to područje: ne samo radi iscjeljivanja, nego i radi stvaranja odgovarajuće atmosfere u svom domu, uredu ili sobi za iscjeljivanje. Pazite da rabite prirodne mirise, koji su dobiveni od prirodnih tvari. Ne uporabite sintetičke pripravke – oni ne djeluju.”

Iz knjige “Svjetlost se rađa” put ka samoiscjeljenju Barbare Brennan

 
 
 
 
 
Oglasi